SzámlaRobot arculat és webtervezés

Ügyfél

CNET IT Consulting

Dátum

2023

A számlaRobot arculattervezése közel állt a szívünkhöz és a profilunkhoz, tudjuk milyen fortélyoktól és vízióktól lesz felhasználóbarát és mégis izgalmasan letisztult ez a platform.

Szolgáltatások

Logótervezés
Arculat
Webdesign

A SzámlaRobot számla- és dokumentumkezelő rendszer számára tervezett friss és modern arculat egyszerre tükrözi a cég elkötelezettségét, miszerint a leginnovatívabb megoldást nyújtsa a pénzügyi és számviteli folyamatok hatékony elvégzéséhez, és azt a szemléletet, hogy a legmodernebb technológia mellett a személyes szakmai kapcsolatra és támogatásra is kiemelt figyelmet fordít.


Az új megjelenéssel együtt a weboldalt is újra gondoltuk, és már egy új, könnyen kezelhető felület várja az ügyfeleket és érdeklődőket. A weboldal kialakításánál a felhasználói élményre helyeztük a hangsúlyt, így mostantól még könnyebben megtalálhatja mindenki a számára értékes információkat. Az új tartalmak segítséget nyújtanak a SzámlaRobot funkcióinak, a számlafeldolgozási és dokumentumkezelési folyamatok egyszerűsítésének megismerésében.