MEGOLDÁSAINK

MAX megoldások

Termékpalettánkat a jelenkor igénye hívta életre. Ügynökségünk, a Max & Future egy nagy múltú rendezvényszervező iroda, kizárólag egyedi koncepciókkal és professzionális szakemberekkel. Hangnemünk érett és polgári, egyben friss és innovációhajhász, a kulturális és művészeti elemeket beillesztjük és becsomagoljuk a 21. századi rendezvénytérbe. Max Termékeinkkel újragondoltuk a hagyományos rendezvényelemeket, amik online és hibrid rendezvényekre egyaránt készülnek.

Digitális termékeink

Card image cap

#Discover #Lasvegas Vegasi pókerbajnokság

Las Vegas tematikájú programcsomagunk professzionális és szórakoztató közösségi klubélmény. A pókerbajnokság külön asztaloknál zajlik dedikált krupiékkal, a döntőt Harsányi Levente és Kovács Áron párosával tesszük nehézsúlyúvá, egyben felejthetetlenül szórakoztatóvá.

#pokerface #harsányilevente #kovácsáron #koktélkészítő #workshop #dannyblue #show #snackvacsora

Tovább
Card image cap

Air Race digital Virtuális repülőnap

Egy egész családinapot álmodtunk a felhők közé; többé nem akadály, hogy több száz fős eseményeket rendhagyó módon rendezzünk meg! A hibrid elemeket felvonultató eseményt úgy alakítottuk ki, hogy gyereknek és felnőttnek egyaránt érdekes és izgalmas legyen.

#légiétkeztetés #interaktív #boomerang #workshop #légiakrobatika #besenyeipéter #drónverseny #sitcom

Tovább
Card image cap

Ma este színház!

A céges rendezvények terén ritka a színházi élmény, holott a művészet, azon belül is a színház és a film képes a leginkább kimozdítani a nézőket a hétköznapok világából. Egy színdarabnak mindig lelke van, közös élményt és értékes emléket nyújt, rámutat problémás helyzetekre, változtatásra ösztönöz, tükröt mutat.

#komédia #stúdiószínház #egyfelvonás #színház #elsősorból #cégestükörkép #cégesszimfónia #vállalatiélet #minidarab

Tovább
Card image cap

Karácsonyi élményséta

Karácsonyi tematikán alapuló, eseményünket úgy alakítottuk ki, hogy együtt tudjon ünnepelni minden munkatárs. A különleges, vezetett sétát munkaidő után, sötétedéskor kezdjük el. A kollégákat egy nagy csavargásra hívjuk, amit karácsonyi gagek, gasztro falatok és pop up előadások varázsolnak ünnepi eseménnyé.

#élményséta #hütteparty #együttaziroda #karácsonyivásár #popup #gospel #xmas #forraltbor #budapest #városiséta

Tovább
Card image cap

Mindenki 1 ellen kvízshow

Cégre szabott kvízshow sztárközreműködőkkel, amely 500 főig bevonja a résztvevőket az első pillanattól az utolsóig? Ez legújabb interaktív TV show élményünk, a MINDENKI 1 ELLEN című vetélkedőnk. A műsorvezető Kovács Áron, akit pedig a játék során le kell győznie a csapatoknak nem más, mint a szuperszámítógépagyú Harsányi Levente.

#főgonosz #hánymagvanegykiwiben #egycégvagyunk #mindenkiegyellen #geekkerdesek #bennevagyunkatvben

Tovább