SAP NOW - Tarts velünk a felhők fölé!

Ügyfél

SAP

Dátum

2022

2 év kihagyás után iciri-piciri lámpalázzal, ám óriási várakozással vágtunk bele ennek a hatalmas volumenű konferenciának a szervezésébe.

Szolgáltatások

Élő rendezvény
Arculat
Animáció
Kivitelezés
Hostess közvetítés Beléptető rendszer

Büszkén jelentjük, hogy sikerült felülmúlni az összes korábbi SAP NOW konferencia sikerét, az ügyféltől egyhangúlag azt a visszajelzést kaptuk, hogy „Az eddigi legjobb SAP NOW rendezvény” volt az idei.


A regisztráció gördülékenységéről több mint 10 kollégánk gondoskodott. A szobák elfoglalását követően a vendégeket a Balaton partján elhelyezkedő 1200 m2-es rendezvénysátorban várták a különleges programok, majd a büfévacsora után Tankcsapda koncert következett. A konferencia szakmai része két napon keresztül zajlott, hat teremben párhuzamosan. Oszlopos beléptetőrendszerünkkel folyamatosan nyomon követhettük, hogy egy-egy előadáson hány fő érdeklődő jelent meg.


Mindkét szakmai napon számos kiegészítő program teremtett lehetőséget a kapcsolódásra és a kikapcsolódásra: Porsche Hungária tesztvezetés, Csokoládékóstoló, Pop up fagylaltbár, Pezsgőkóstoló, Mautner Zsófi főzősarok. A záróestén 800 fő vacsorázott együtt, majd a Wellhello könnyed slágerei táncoltatták meg a vendégeket. A medence partján pálinkakóstoló fokozta a hangulatot, éjféltől pedig street food kocsik szolgálták ki a vendégeket. A folytatásban DJ, póker és különleges koktélok gondoskodtak a vendégek hajnalig tartó szórakozásáról.