Dreiv berlini stand megjelenés

Ügyfél

Dreiv

Dátum

2021

Egy nemzetközi konferenciára álmodtuk meg a jövő stand installációját interaktív képernyőkkel, lépésérzékelős LED padlóval, valamint egy robotasszisztenssel.

Szolgáltatások

Élő rendezvény
Arculat
Animáció
Kivitelezés
Hostess közvetítés Beléptető rendszer

A Dreiv a Educatio Digitale Lernsysteme GmbH, a Nexius cégcsoport egyik leányvállalatának tagja. A cégcsoport több mint 900 autósiskolával folytat sikeres együttműködést. Ügynökségünket a Dreiv magyarországi képviselete bízta meg azzal a feladattal, hogy egy nagyszabású nemzetközi vezetéstechnikai konferencián hozzunk létre egy látványos, innovatív megjelenést. A berlini konferenciára ezért egy modern technikai felszereltséggel rendelkező lenyűgöző standot hoztunk létre számukra.


A szakmai eseményen egy nagy méretekkel rendelkező, mégis igazán kompakt stand várta a résztvevőket, ami interaktív képernyőkkel, lépésérzékelős LED padlóval, valamint egy robotasszisztenssel is fel volt szerelve. A stand megvalósítása a tervezéstől a gyártáson át az építésig a mi feladatunk volt. Végeredményben egy olyan megjelenést alkottunk, amely nemzetközi szinten is megállta a helyét mind a Dreiv, mind a Max & Future nevében.