Online

Klikk ide, ha jót akar! Designerek, programozók, szövegírók, social media szakértők alkotják online divíziónkat. Mérnökök és művészek. A legfrissebb tudással, világtrendek ismeretével, jelentős tapasztalattal hozzuk létre az Ön digitális jelenlétét.

Klikk ide, ha jót akar! Designerek, programozók, szövegírók, social media szakértők alkotják online divíziónkat. Mérnökök és művészek. A legfrissebb tudással, világtrendek ismeretével, jelentős tapasztalattal hozzuk létre az Ön digitális jelenlétét.

Webfejlesztés

Egyedi portálrendszereket, crm rendszereket, esemény weboldalakat mindenkori igények figyelembevételével tervezzük és fejlesztjük, hogy ügyfeleinknek és az ő felhasználóinak is könnyen átlátható és kezelhető legyen valamennyi eszközön.

Webfejlesztés web, programozás, webdesign, responzív oldaltervezés, UX/UI Design, keresőoptimalizálás, weboldal újratervezés, honlap

Keresőoptimalizálás

Ma már nem elég a jó design... Mindenkinek az a célja, hogy költséghatékonyan legyen jelen az interneten. Ne kelljen fizetni minden megjelenésért. Pontos szavak, jó mondatok. Arányérzék. Keresőmotorok odacsalogatása és rendszeres visszatérésre ösztönzése. Ezt ígérjük.

Keresőoptimalizálás web, programozás, webdesign, responzív oldaltervezés, UX/UI Design, keresőoptimalizálás, weboldal újratervezés, honlap

Social media

Posztok, kampányok. Stratégia, kreatív kivitelezés. Kép, szöveg mozgósító aránya. Rendszeres jelenlét. Követők számának növelése. Párbeszéd a vevőkkel, a társadalommal. Azonnali kommunikáció, visszajelzés a célcsoporttól. FB, Insta, Twitter, LinkedIn, Youtube, Vimeo, TikTok...

Social media web, programozás, webdesign, responzív oldaltervezés, UX/UI Design, keresőoptimalizálás, weboldal újratervezés, honlap

Regisztráció / beléptető rendszerek

Rend, tempó, kiegyensúlyozott program lebonyolítás. HigTech technológia. Nagy létszámú rendezvények problémamentes kezelése.

Regisztráció / beléptető rendszerek web, programozás, webdesign, responzív oldaltervezés, UX/UI Design, keresőoptimalizálás, weboldal újratervezés, honlap

DM (direkt mail)

A kinyomtatott és elpostázott levél még ma is verhetetlen az üzleti megkeresések világában. Sőt! Reneszánsza van. Túl sok az email... Dísztelen, szagtalan, sokszor személytelen. De az igazi, megfogható, forgatható levél, személyes megszólítással sokkal hatékonyabb. Akár egy kampány fő eleme lehet. Költséghatékony, arculathordozó. Materiális. Mint a világ, amelyben élünk. Kézzel fogható eredmény!

DM (direkt mail) web, programozás, webdesign, responzív oldaltervezés, UX/UI Design, keresőoptimalizálás, weboldal újratervezés, honlap

Esettanulmányok

Jogosítvány.com Vizuális arculat  és weboldal tervezése

Jogosítvány.com Vizuális arculat
és weboldal tervezése

2020

web, webdesign, reszponzív oldaltervezés, branding, logótervezés, arculattervezés

A jogosítvány.com egy online autósiskola-kereső portál, ami olyan átfogó keresőfelületet ad a tanulni vágyóknak, ahol egy helyen szerezhetnek információt a különböző autósiskolákról, és pár kattintás után jelentkezhetnek az általuk választott képzőszervhez. A célcsoport elsősorban a 17-25 év közötti korosztály.

Bővebben >>
Lenovo Legion Kupa

Lenovo Legion Kupa

2019

e-sport, stand építés, weboldal, kivitelezés, dekoráció

A Lenovo magyarországi vállalatával karöltve évek óta veszünk részt a Lenovo Legion Kupa szervezésében és lebonyolításában, amely a PlayIT Show keretein belül kerül megrendezésre.

Bővebben >>
SDA Informatika weboldal újratervezés

SDA Informatika weboldal újratervezés

2019

web, programozás, webdesign, reszponzív oldaltervezés

Ügynökségünket az SDA Informatika azzal a kéréssel kereste meg, hogy weboldalukat újra gondoljuk, frissítsük és aktualizáljuk. Célunk volt egy egységes, az arculathoz illeszkedő, letisztult, a cég szellemiségének megfelelő design kialakítása.

Bővebben >>
Epala alapítvány  arculat kialakítás

Epala alapítvány
arculat kialakítás

2018

web, webdesign, reszponzív oldaltervezés, branding, logótervezés, arculattervezés

Az Epala alapítvány célja a közoktatásban (köznevelésben), felsőoktatásban és más iskolarendszeren kívüli intézmények alkalmazott pedagógusainak (nevelőinek) és az intézmények hallgatóinak munkáját, fejlődését nemzetközi színvonalú, modern oktatási, módszertani és technológiai eszközökkel támogassa.

Bővebben >>