Kreatív tervezés

Az első pillanat döntő. Hogy megtörténjen a csoda, kell a varázslat. A vonzás, a magabiztos megjelenés, az „aha” élmény. Nálunk varázslók dolgoznak. Tudjuk, mire tágul a pupilla. Érezzük a kémiát. Nem csupán művészet ez. Alkalmazott művészet. A design a győzelem kapuja. Lépjen be, Ön ide nyerni jön.

Az első pillanat döntő. Hogy megtörténjen a csoda, kell a varázslat. A vonzás, a magabiztos megjelenés, az „aha” élmény. Nálunk varázslók dolgoznak. Tudjuk, mire tágul a pupilla. Érezzük a kémiát. Nem csupán művészet ez. Alkalmazott művészet. A design a győzelem kapuja. Lépjen be, Ön ide nyerni jön.

Kreatív stratégia

Mi az üzleti cél? Kihez akarunk szólni? Hol van hely a piacon? Kik a versenytársak? Mi legyen a módszer, a stratégia, hogy hatékonyan jelenjünk meg? Segítünk megfogalmazni üzleti céljait,és meghatározzuk célcsoportját. Feltérképezzük a piacot és a versenytársait, és mindezek alapján tudatos, átgondolt reklámkampányt építünk a hagyományos és a digitális világban egyaránt. Ha pedig arra van szükség, újra pozícionáljuk vállalkozását friss áramlatot teremtve.

Kreatív stratégia branding, webdesign, logótervezés, arculattervezés, Céges arculat, Animáció, videó, 3D vizualizáció, weboldal újratervezés, arculat kialakítás, csomagolás, kreatív, videók

Céges arculat

Van ötlet, van terv. Kell egy cég. Létrejön, megszületik. Ez mind technikai teendő. Eljön azonban a pillanat, amikor meg kell mutatni, be kell jelenteni, népszerűsíteni és megismertetni kell. Arca, neve, logója? Mondanivalója? Markáns üzenete? Lesz! Ebben is segítünk. Közös gondolkodás során együtt alakítjuk ki a cég logóját és arculatát, amely lehet szép vagy formabontó, lehet provokatív, tradicionális, masszív, vagy akár légies. Bármilyen, ami kifejezi az üzenetet, a megszületés okát. Komplex módon gondoljuk át és alakítjuk ki a teljes arculatot, hogy a megjelenés már önmagában sikert hozzon.

Céges arculat branding, webdesign, logótervezés, arculattervezés, Céges arculat, Animáció, videó, 3D vizualizáció, weboldal újratervezés, arculat kialakítás, csomagolás, kreatív, videók

UX/UI Design

Felhasználói élmény. Hatékonyság. Szerethető használat. UX (user experience) nélkül nincs átgondolt, tesztelt, megbízható működés. UI (user interface) nélkül nincs modern, funkcionális design. Ezek a kifejezések ma nagyon trendik. Sokan csak hiszik, hogy értenek hozzá... Programozás, mérés, pontos felépítés. Tervezés, grafikai alkotómunka, ízlés. Nálunk szakemberek dolgoznak emberközpontú célok megvalósításán.

UX/UI Design branding, webdesign, logótervezés, arculattervezés, Céges arculat, Animáció, videó, 3D vizualizáció, weboldal újratervezés, arculat kialakítás, csomagolás, kreatív, videók

3D vizualizáció

Megtervezzük, illetve 3D szoftverek segítségével fotóminőségben vizualizáljuk elképzeléseit, legyen az csomagolás, kiállító stand vagy akár üzletének enteriőrje.

3D vizualizáció branding, webdesign, logótervezés, arculattervezés, Céges arculat, Animáció, videó, 3D vizualizáció, weboldal újratervezés, arculat kialakítás, csomagolás, kreatív, videók

Csomagolás

A márka arculatának megfelelően csomagoljuk be termékeit. A formavilág és a grafikai megjelenítés fúziójával tervezzük meg csomagolását, legyen szó papír, fa, fém, műanyag, üveg, vagy épp valamilyen egyéb különleges, kreatív megoldásról. Professzionális szakembereink segítik áthidalni a technológiai problémákat és a gyártási nehézségeket.

Csomagolás branding, webdesign, logótervezés, arculattervezés, Céges arculat, Animáció, videó, 3D vizualizáció, weboldal újratervezés, arculat kialakítás, csomagolás, kreatív, videók

Animáció, videó

Komplex vállalkozást vagy szolgáltatást bemutató animációkat, logóanimációkat, átkötő animációkat készítünk. Céges bemutatkozó videók, image filmek teljes körű forgatását vállaljuk, technikát biztosítunk, videót vágunk. Animált bannereket tervezünk, hogy integrált reklámkampányt indíthasson különböző webes felületeken.

Animáció, videó branding, webdesign, logótervezés, arculattervezés, Céges arculat, Animáció, videó, 3D vizualizáció, weboldal újratervezés, arculat kialakítás, csomagolás, kreatív, videók

Esettanulmányok

Jogosítvány.com Vizuális arculat  és weboldal tervezése

Jogosítvány.com Vizuális arculat
és weboldal tervezése

2020

web, webdesign, reszponzív oldaltervezés, branding, logótervezés, arculattervezés

A jogosítvány.com egy online autósiskola-kereső portál, ami olyan átfogó keresőfelületet ad a tanulni vágyóknak, ahol egy helyen szerezhetnek információt a különböző autósiskolákról, és pár kattintás után jelentkezhetnek az általuk választott képzőszervhez. A célcsoport elsősorban a 17-25 év közötti korosztály.

Bővebben >>
Cyber Security arculat kialakítás

Cyber Security arculat kialakítás

2019

branding, kivitelezés, gyártatás, logótervezés, arculattervezés

Az 'Ingram Micro Magyarország' cégünket kérte fel, hogy megtervezzük 'Cyber Security' brandjüknek a logóját és arculatát. Határozott arculatkialakítására volt szükség, melyben a logó kellőképpen tükrözi a cég profilját, annak magas szintű technológiai szemléletét és jövőbe mutató megoldásait.

Bővebben >>
Lenovo évnyitó partnernap

Lenovo évnyitó partnernap

2019

rendezvényszervezés, kivitelezés, dekoráció, hostess közvetítés

Örömünkre szolgál, hogy a Lenovo ismét a mi segítségünket kérte egy ilyen, számára fontos és minden tekintetben exkluzív esemény megszervezéséhez és lebonyolításához.

Bővebben >>
Lenovo Legion Kupa

Lenovo Legion Kupa

2019

e-sport, stand építés, weboldal, kivitelezés, dekoráció

A Lenovo magyarországi vállalatával karöltve évek óta veszünk részt a Lenovo Legion Kupa szervezésében és lebonyolításában, amely a PlayIT Show keretein belül kerül megrendezésre.

Bővebben >>