Kreatív tervezés

Az első pillanat döntő. Hogy megtörténjen a csoda, kell a varázslat. A vonzás, a magabiztos megjelenés, az „aha” élmény. Nálunk varázslók dolgoznak. Tudjuk, mire tágul a pupilla. Érezzük a kémiát. Nem csupán művészet ez. Alkalmazott művészet. A design a győzelem kapuja. Lépjen be, Ön ide nyerni jön.

Az első pillanat döntő. Hogy megtörténjen a csoda, kell a varázslat. A vonzás, a magabiztos megjelenés, az „aha” élmény. Nálunk varázslók dolgoznak. Tudjuk, mire tágul a pupilla. Érezzük a kémiát. Nem csupán művészet ez. Alkalmazott művészet. A design a győzelem kapuja. Lépjen be, Ön ide nyerni jön.

Kreatív stratégia

Mi az üzleti cél? Kihez akarunk szólni? Hol van hely a piacon? Kik a versenytársak? Mi legyen a módszer, a stratégia, hogy hatékonyan jelenjünk meg? Segítünk megfogalmazni üzleti céljait,és meghatározzuk célcsoportját. Feltérképezzük a piacot és a versenytársait, és mindezek alapján tudatos, átgondolt reklámkampányt építünk a hagyományos és a digitális világban egyaránt. Ha pedig arra van szükség, újra pozícionáljuk vállalkozását friss áramlatot teremtve.

Kreatív stratégia branding, webdesign, logótervezés, arculattervezés, Céges arculat, Animáció, videó, 3D vizualizáció, weboldal újratervezés, arculat kialakítás, csomagolás, kreatív, videók

Céges arculat

Van ötlet, van terv. Kell egy cég. Létrejön, megszületik. Ez mind technikai teendő. Eljön azonban a pillanat, amikor meg kell mutatni, be kell jelenteni, népszerűsíteni és megismertetni kell. Arca, neve, logója? Mondanivalója? Markáns üzenete? Lesz! Ebben is segítünk. Közös gondolkodás során együtt alakítjuk ki a cég logóját és arculatát, amely lehet szép vagy formabontó, lehet provokatív, tradicionális, masszív, vagy akár légies. Bármilyen, ami kifejezi az üzenetet, a megszületés okát. Komplex módon gondoljuk át és alakítjuk ki a teljes arculatot, hogy a megjelenés már önmagában sikert hozzon.

Céges arculat branding, webdesign, logótervezés, arculattervezés, Céges arculat, Animáció, videó, 3D vizualizáció, weboldal újratervezés, arculat kialakítás, csomagolás, kreatív, videók

UX/UI Design

Felhasználói élmény. Hatékonyság. Szerethető használat. UX (user experience) nélkül nincs átgondolt, tesztelt, megbízható működés. UI (user interface) nélkül nincs modern, funkcionális design. Ezek a kifejezések ma nagyon trendik. Sokan csak hiszik, hogy értenek hozzá... Programozás, mérés, pontos felépítés. Tervezés, grafikai alkotómunka, ízlés. Nálunk szakemberek dolgoznak emberközpontú célok megvalósításán.

UX/UI Design branding, webdesign, logótervezés, arculattervezés, Céges arculat, Animáció, videó, 3D vizualizáció, weboldal újratervezés, arculat kialakítás, csomagolás, kreatív, videók

3D vizualizáció

Megtervezzük, illetve 3D szoftverek segítségével fotóminőségben vizualizáljuk elképzeléseit, legyen az csomagolás, kiállító stand vagy akár üzletének enteriőrje.

3D vizualizáció branding, webdesign, logótervezés, arculattervezés, Céges arculat, Animáció, videó, 3D vizualizáció, weboldal újratervezés, arculat kialakítás, csomagolás, kreatív, videók

Csomagolás

A márka arculatának megfelelően csomagoljuk be termékeit. A formavilág és a grafikai megjelenítés fúziójával tervezzük meg csomagolását, legyen szó papír, fa, fém, műanyag, üveg, vagy épp valamilyen egyéb különleges, kreatív megoldásról. Professzionális szakembereink segítik áthidalni a technológiai problémákat és a gyártási nehézségeket.

Csomagolás branding, webdesign, logótervezés, arculattervezés, Céges arculat, Animáció, videó, 3D vizualizáció, weboldal újratervezés, arculat kialakítás, csomagolás, kreatív, videók

Animáció, videó

Komplex vállalkozást vagy szolgáltatást bemutató animációkat, logóanimációkat, átkötő animációkat készítünk. Céges bemutatkozó videók, image filmek teljes körű forgatását vállaljuk, technikát biztosítunk, videót vágunk. Animált bannereket tervezünk, hogy integrált reklámkampányt indíthasson különböző webes felületeken.

Animáció, videó branding, webdesign, logótervezés, arculattervezés, Céges arculat, Animáció, videó, 3D vizualizáció, weboldal újratervezés, arculat kialakítás, csomagolás, kreatív, videók

Esettanulmányok

MAX arculat frissítés

MAX arculat frissítés

2020

web, webdesign, reszponzív oldaltervezés, branding, logótervezés, arculattervezés

Saját ügynökségünk arculatának megújítása során a logót futurisztikus, geometrikus stílusban álmodtuk meg, amely ezáltal egy minimalista hangulatot képvisel. A szlogen egyaránt az új arculat részét képezi, amely kifejezi a cég fő profilját, a minőségi szolgáltatást, illetve az ügyfélbarát hozzáállást.

Bővebben >>
SDA Informatika weboldal újratervezés

SDA Informatika weboldal újratervezés

2019

web, programozás, webdesign, reszponzív oldaltervezés

Ügynökségünket az SDA Informatika azzal a kéréssel kereste meg, hogy weboldalukat újra gondoljuk, frissítsük és aktualizáljuk. Célunk volt egy egységes, az arculathoz illeszkedő, letisztult, a cég szellemiségének megfelelő design kialakítása.

Bővebben >>
Cyber Security arculat kialakítás

Cyber Security arculat kialakítás

2019

branding, kivitelezés, gyártatás, logótervezés, arculattervezés

Az 'Ingram Micro Magyarország' cégünket kérte fel, hogy megtervezzük 'Cyber Security' brandjüknek a logóját és arculatát. Határozott arculatkialakítására volt szükség, melyben a logó kellőképpen tükrözi a cég profilját, annak magas szintű technológiai szemléletét és jövőbe mutató megoldásait.

Bővebben >>
RC Invest logótervezés

RC Invest logótervezés

2019

branding, kivitelezés, gyártatás, logótervezés, arculattervezés

Az RC Invest egy olyan vagyonkezelő társaság, amely azzal a céllal lett létrehozva, hogy az informatika és az oktatás területén értékeket teremtsen. A tulajdonában lévő cégek portfoliója ennek a tudatos célkitűzésnek az építményei.

Bővebben >>